Plastforme som sprøjtestøbeværktøj

​Hos Fimek ApS har vi specialiseret os i plastforme, og vi fremstiller plaststøbeforme til mange formål til mange virksomheder, industrier i landet, europa og andre dele af verden over.

Billige plastforme til alle behov

Vi producerer billige plastforme med potentielt stort emne-antal. Fimek ApS kan skyde op til ca. 450 gram og fremstiller et bredt spekter af aluminium forme med forskellige strukturer efter ønske. Dette giver os mulighed for at imødekomme en bred vifte af forespørgsler, hvilket gør, at vi oftest kan hjælpe med din ordre.

Vi har investeret i et produktionsapparat, der både teknisk og især omkostningsmæssigt konkurrerer med østlandene inden for plastforme og plastsprøjtestøbning. Vi har således gearet virksomheden til at modstå det stigende pres fra billige produkter fra fx Kina.

Derudover har vi stor knowhow på området og lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder fleksibilitet og god service, når vi arbejder med plastforme.

Optimeret maskinpark giver mange fordele

Vores maskinpark er optimeret til forskellige processer. Det giver dig som kunde mange fordele, når du bestiller dine plastforme gennem os, da vi kan tilbyde:

  • ​Korte leveringstider
  • God dialog og rådgivning
  • Attraktivt cost-benefit-forhold
  • Reparation og vedligeholdelse af forme

​Vi har lavet plastforme til emne-antal fra én til flere millioner styks, hvilket betyder, at din ordre ikke nødvendigvis skal have et specifikt antal for, at vi kan hjælpe. Vi har til dato fremstillet over 700 forme.

​Få yderligere information om plastforme

Du er mere end velkommen til at kontakte Fimek ApS for mere information om vores plastforme eller for et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 60 90 25 45 eller ved at udfylde kontaktformularen herunder med dine oplysninger.

✔​ Konkurrencedygtige priser på plastproduktion

✔ Stort engangement​

✔ Gode sparrings- og samarbejdspartnere​

Fimek Aps

Nørrevang 11

5792 Årslev

​CVR: 26255309

Kontakt os

Telefon: 65 90 25 45

E-mail: post@fimek.dk

Skriv til os

Du er meget velkommen til at sende en besked via formularen​, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt