Plastforme som sprøjtestøbeværktøj

​Hos Fimek ApS har vi specialiseret os i plastforme, og vi fremstiller plaststøbeforme til mange formål til mange virksomheder, industrier i landet, europa og andre dele af verden over.

BILLIGE PLASTFORME TIL ALLE BEHOV

Vi producerer billige plastforme med potentielt stort emne-antal. Fimek ApS kan skyde op til ca. 450 gram og fremstiller et bredt spekter af aluminium forme med forskellige strukturer efter ønske. Dette giver os mulighed for at imødekomme en bred vifte af forespørgsler, hvilket gør, at vi oftest kan hjælpe med din ordre.

Vi har investeret i et produktionsapparat, der både teknisk og især omkostningsmæssigt konkurrerer med østlandene inden for plastforme og sprøjtestøbning. Vi har således gearet virksomheden til at modstå det stigende pres fra billige produkter fra fx Kina.

Derudover har vi stor knowhow på området og lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder fleksibilitet og god service, når vi arbejder med plastforme.

Optimeret maskinpark giver mange fordele

Vores maskinpark er optimeret til forskellige processer. Det giver dig som kunde mange fordele, når du bestiller dine plastforme gennem os, da vi kan tilbyde:

  • ​Korte leveringstider
  • God dialog og rådgivning
  • Attraktivt cost-benefit-forhold
  • Reparation og vedligeholdelse af forme

Vi har lavet plastforme til emne-antal fra én til flere millioner styks, hvilket betyder, at din ordre ikke nødvendigvis skal have et specifikt antal for, at vi kan hjælpe. Vi har til dato fremstillet over 700 forme.

Plaststøbning med mange fordele

Der er mange fordele ved plastsprøjtestøbning. Ofte kan metal med fordel erstattes af plast, som er billigere, hvilket muliggør en hurtig omstillingsproces til nye produktioner. Ligeledes er det hurtigt og effektivt at erstatte gamle emner med nye og opdaterede produkter.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med sprøjtestøbning / plaststøbning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 65 90 25 45 eller ved at udfylde vore kontaktformular herunder.

Få yderligere information om plastforme

Du er mere end velkommen til at kontakte Fimek ApS for mere information om vores plastforme eller for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge Fimek ApS?

Der er mange rigtig gode grunde til at vælge os som din producent af plast- og sprøjtestøbning.

Konkurrencedygtige priser

Vi har altid konkurrencedygtige priser på plastproduktion.

Stort engagement

Vores medarbejdere udviser altid stort engagement i deres arbejde.

Brug af genbrugsplast

Vi er meget miljøbevidste og benytter os af genbrugsplast i produktionen.

Din sparringspartner

I os finder du en god sparrings- og samarbejdspartner.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med dine oplysninger og ønsker, og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Fimek ApS

Nørrevang 11

5792 Årslev
​CVR: 26255309

Kontakt os

☎ Tlf.: 65 90 25 45

✉ E-mail: post@fimek.dk 

Find os med Google Maps