Rådgivning​

Hos Fimek ApS får du kompetent vejledning og vi er altid parate til at guide dig igennem hele ordreprocessen, lige fra rådgivning omkring udfærdigelse af skabelons og dimensioner til det færdige produkt. 

Vi har mange års erfaring og knowhow inden for formfremstilling og sprøjtestøbning, hvilket sikrer dig som samarbejdspartner og kunde, en tryg og kvalificeret rådgivning.​

Konkret tilbyder vi rådgivning indenfor konstruktion, produktionsmodning, materialevalg, fremstilling, efterarbejdning, lagerføring og distribution.

​Du er altid velkommen til at kontakte os, ved behov for specialistrådgivning eller spørgsmål til konkrete projekter. Vi er altid parate til at vejlede dig og inviterer med glæde på en rundvisning i Fimek ApS.

Montana Møbler

​Montana Møbler A/S er en velrenommeret møbelproducent, som bl.a. er kendt for deres reoler. Samarbejdet mellem Fimek og Montana går mere end 10 år tilbage og Fimek producerer løbende forskellige komponenter og plastdele til deres møbler.

"Der er mange fordele ved at samarbejde med Fimek ApS, den største er nok at de er gode til at lave værktøjer til en billig pris og så er de eksperter når det gælder ordre med færre emne-antal."​

​Jan Rasmussen

Logistic Manager

Montana Møbler A/S

Akkerupvej 16

DK-5683 Haarby​

Glova rail

Glova Rail A/S er bl.a. producent af vakuum toiletter til tog. Fimek har samarbejdet med Glova Rail i gennem 12 år og støber og efterbearbejder løbende produkter efter bestilling.

"Glova Rail A/S bruger Fimek, fordi virksomheden er en god sparringspartner, har lyst til at eksperimentere og produktudvikle, samt har fornuftige priser og leveringstider."

Horst Kirchner

Managing Director

Glova Rail A/S

Elvej 3

DK-5260 Odense S

Scantron

Scantron A/S tilbyder adgangssystemer, dørtelefoni og brandkommunikation. Fimek producerer løbende bestillingsarbejde og specialopgaver for Scantron i et samarbejdet gennem 15-20 år. Der er typisk tale om forskellige dele og komponenter, som indgår i Scantrons egen produktion.

"Vi sætter pris på Fimek ApS engagement i vore produkt-ideer og for en fleksibel tilgang til vore ønsker."

Lars-Erik Wulff

Scantron A/S

Gammelsø 2

DK-5000 Odense​

Dencon

Dencon A/S er en møbelproducent, med speciale i bl.a. kontormøbler og stole. Fimek og Dencon har samarbejdet gennem 7-8 år og Fimek producerer løbende forskellige komponenter, som bl.a. indgår i produktionen af kontorborde.

"Vi samarbejder med Fimek, fordi de er rigtig gode at spare med, som eksperter på området og fordi de kan producerer små serier til fornuftige priser."

Erik Christensen

Dencon A/S

SKYTTEVEJ 21

7800 SKIVE

Easy2day

Easy2day har speciale i at designe og skabe 3D tegninger. Samarbejdet og sparringen mellem Fimek og Easy2day går begge veje i en stærk relation gennem 8-10 år. Easy2day designer og udvikler på komponenter og henviser ofte sine kunder til Fimek, som derefter producerer komponenterne.

"Easy2day bruger og anbefaler Fimek ApS til nye kunder på grund af deres høje viden om værktøjer og meget konkurrencedygtige priser på plastproduktion."

Bert Pilegaard

Easy2day - invent new ways

Plovgårdsvej 17

DK-5250 Odense SV

✔​ Konkurrencedygtige priser på plastproduktion

✔ Stort engangement​

✔ Gode sparrings- og samarbejdspartnere​

Fimek Aps

Nørrevang 11

5792 Årslev

​CVR: 26255309

Kontakt os

Telefon: 65 90 25 45

E-mail: post@fimek.dk

Skriv til os

Du er meget velkommen til at sende en besked via formularen​, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt